Weerbestendige stickers laten maken

Stickers die weerbestendig zijn en tegelijkertijd ook nog eens over een goede plaklaag beschikken. Dan hebben we het al snel over domingstickers. Domingstickers zijn voorzien van een harslaag die weersomstandigheden weert. Regen, wind en zonneschijn. Wil jij nou weerbestendige stickers laten maken voor jouw reclame uitingen? Dat is een klus voor de premium sticker makers van Combiflex B.V. Alles over domingstickers lees je hier!

Eigen domingstickers samenstellen

Waarom stickers die weerbestendig zijn?

Stickers die weerbestendig zijn, zijn een stukje prijziger dan een normale sticker. Toch is het de investering volledig waard. Jouw reclameuiting blijft een levenlang goed zichtbaar. Of heb je een eigen (buiten)product waarop het merk moet aangeduid worden? Dan is een domingsticker de uitkomst. 

Domingstickers zie je vaker om je heen dan je denkt. Veel automerken (BMW bijvoorbeeld), elektrische apparaten (Brabantia apparaten) en premium brands (Yves Rocher) maken ook gebruik van deze stickers. 

Hoe is een domingsticker opgebouwd?

Een domingsticker is een 'normale sticker' die wordt voorzien van een epoxy harslaag. Deze laag wordt over de normale sticker verwerkt in een bollende vorm. Dat betekend dat de harslaag aan de buitenranden langzaam dunner wordt, om gelijk te worden bij het uiteinde. 

Bij Combiflex gebruiken we niet de standaard sticker. We voorzien domingstickers met een uitstekende plaklaag van een de doming harslaag, waardoor deze weersbestendig worden.

 

Brabantia domingsticker

Brabantia domingsticker op elektrisch apparaat - Premium uitstraling

Domingstickers voor jouw bedrijf?

Dan is Combiflex de aangewezen kandidaat om dit te vervullen. We hebben in het verleden al vele domingstickers mogen maken voor verschillende grote bedrijven. Ook jouw bedrijf kan voorzien worden van domingstickers die weerbestendig zijn. Zo kun jij je bedrijf goed vertegenwoordigen met stickers die geen goedkope uitstraling hebben, maar het beste in reclame naar boven halen.

Wil je andere weersbestendige stickers laten maken? Eigen letters of vorm? Dan kan dat ook. 

Heb je vragen over de domingstickers? Neem dan vooral contact op. We helpen je graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief