Domed letters

Contour gesneden letters welke voorzien van doming (epoxy laag) waardoor deze een luxe 3D uitstraling krijgen. Ze worden geleverd op een backing en voorzien van applicatietape om de complete tekst in een keer aan te brengen op uw product.

Meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Eigen ontwerp
Extra luxe uitstraling
Speciaal 3d effect

Combiflex biedt u hoogwaardige domed letters aan, ook wel bekend als contour gesneden letters, die voorzien zijn van een prachtige doming (epoxy laag). Deze unieke afwerking geeft de letters een luxe 3D uitstraling en zorgt ervoor dat ze UV- en weersbestendig zijn. Onze domed letters worden geleverd op een backing en zijn voorzien van applicatietape, zodat u de complete tekst in één keer kunt aanbrengen op uw product.

Unieke Custom Doming Letters en Vormen

Wij onderscheiden ons door het leveren van op maat gemaakte doming letters en vormen, zelfs in de meest complexe vormen en afmetingen. Of u nu een specifiek ontwerp in gedachten heeft of advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste domed letters voor uw project, wij staan voor u klaar.

Toepassingen van Domed 3D Letters

Onze doming letters vinden toepassing in een breed scala aan producten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al vele producten voorzien van onze hoogwaardige doming letters. Zowel bedrijven als particulieren weten ons te vinden en dagen ons uit met diverse projecten. Hier zijn enkele voorbeelden van mogelijke toepassingen:

  1. Scooters: Geef uw scooter een unieke uitstraling met aangepaste domed letters. Of het nu gaat om het merk, een slogan of uw eigen initialen, doming letters voegen een persoonlijk tintje toe aan uw scooter.
  2. Productidentificatie: Met domed letters kunt u uw producten op een professionele en opvallende manier identificeren. Voeg uw bedrijfsnaam, logo of productinformatie toe voor maximale merkzichtbaarheid.
  3. Bootnamen en registratie letters: Maak uw boot helemaal af met prachtige 3D bootletters voor de naam en registratie. Onze letters zijn bestand tegen de zware omstandigheden op het water en zullen uw boot een stijlvolle uitstraling geven.
  4. POS-systemen: Versterk de branding van uw point-of-sale (POS) systemen met domed letters. Laat uw bedrijfsnaam, slogan of productinformatie opvallen en trek de aandacht van uw klanten.

 

Vrijblijvend Ontwerp en Advies op Maat

Bent u op zoek naar een specifiek ontwerp of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste domed letters voor uw project? Ons team staat voor u klaar om u vrijblijvend te helpen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een ontwerp op maat of persoonlijk advies. Ontdek de vele mogelijkheden van onze hoogwaardige doming letters en laat uw project stralen met 3D domed letters van Combiflex.
Start samenstellen Vraag een offerte aan

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief