Doming 3D stickers

In de hedendaagse wereld van branding en personalisatie, waar de eerste indruk van onschatbare waarde is, bieden doming 3D stickers een ongeëvenaarde uitstraling die elk product of merk kan onderscheiden. Deze stickers, vervaardigd met precisie en aandacht voor detail, combineren visuele aantrekkingskracht met duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor uiteenlopende toepassingen.

 

Wat zijn 3D doming stickers?

3D doming stickers, vaak aangeduid als doming stickers of 3D stickers, zijn een revolutionaire vorm van sticker die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel duurzaam is. Het unieke aan deze stickers is de productiemethode, waarbij een digitale full-color print op hoogwaardig vinyl wordt aangebracht en vervolgens wordt overgoten met een doorzichtige harslaag.

Deze laag, ongeveer drie millimeter dik, is niet alleen kras- en slijtvast, maar creëert ook een opvallend 3D-effect dat de onderliggende print naar een hoger niveau tilt.

Impressie afbeelding van doming 3d stickers

 

Productieproces van de doming 3D stickers

Het vervaardigingsproces van 3D doming stickers is een kunst op zich. Na het printen van het ontwerp met haarscherpe kwaliteit, worden de stickers zorgvuldig uitgesneden in de gewenste vorm. Vervolgens wordt de doorzichtige hars aangebracht, die nauwkeurig de contouren van de sticker volgt, waardoor het driedimensionale effect ontstaat.

Dit proces vereist precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat elke sticker perfect is.

 

Productie in eigen huis

Onze eigen productie zorgt ervoor dat communicatie direct en efficiënt verloopt, onze expertise ongeëvenaard is en de kosten optimaal laag blijven. Van ontwerp tot verzending, alles gebeurt in huis. CombiFlex garandeert topkwaliteit dankzij een toegewijd team van experts!

Productie vanuit eigen fabriek in Eindhoven

 

Voordelen van 3D Doming Stickers

3D doming stickers bieden talrijke voordelen die ze aantrekkelijk maken voor een breed scala aan toepassingen:

 1. Veelzijdigheid in vorm en maat: Dankzij geavanceerde productietechnieken kunnen deze stickers in bijna elke vorm en maat worden gemaakt, wat onbeperkte personalisatiemogelijkheden biedt.
 2. Luxe uitstraling: Het glanzende 3D-effect geeft een luxueuze uitstraling die producten of merken kan onderscheiden in een overvolle markt.
 3. Duurzaamheid: Bestand tegen weersinvloeden en UV-straling, waardoor de kleuren niet vervagen en de sticker zijn uitstraling behoudt.
 4. Krasvastheid: De robuuste harslaag beschermt de sticker tegen krassen, waardoor hij er langer als nieuw uit blijft zien.

 

Toepassingen van 3D doming stickers

De unieke eigenschappen van 3D doming stickers maken ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn ideaal als logostickers, designstickers voor productpromotie, en zelfs voor decoratieve doeleinden op persoonlijke items zoals laptops en mobiele telefoons.

Hun veelzijdigheid en duurzaamheid maken ze ook perfect voor gebruik in de auto-industrie, elektronica, en zelfs buitenshuis.

Eén van de vele diverse toepassingen van Doming 3d Stickers

 

Waarom kiezen voor onze 3D doming stickers?

Wij onderscheiden ons in de markt door niet alleen voordelig geprijsde, maar ook kwalitatief hoogwaardige 3D doming stickers te leveren. Onze toewijding aan persoonlijke service zorgt ervoor dat elke klant advies op maat krijgt, zodat u verzekerd bent van een product dat exact aan uw wensen voldoet.

 

Een offerte aanvragen voor doming 3D stickers

Voor een gepersonaliseerde offerte en advies op maat voor uw doming 3D stickers, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via onze website. Vul het offerteformulier in met uw projectdetails en wensen, en ons team zal snel reageren om uw unieke behoeften te bespreken. Samen brengen we uw visie tot leven met stickers die esthetiek en duurzaamheid combineren!

Vraag een online offerte aan Ik heb nog een vraag

Wie zijn wij?

Combiflex BV is een toonaangevende leverancier in de markt van hoogwaardige industriële materialen. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vakspecialist bij uitstek met verschillende disciplines, ook wanneer het gaat om advies, ontwerp en ondersteuning.

Speciale kleeflagen

De toepassing van jouw product vinden wij net zo belangrijk als het ontwerp. Ieder product heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daarom gebruiken wij speciale kleeflagen die wij afstemmen op het uiteindelijke gebruik van het product:

 • Non-permanente kleeflaag voor tijdelijke toepassing, zonder lijmresten.
 • Permanent hechtende kleeflaag voor vlakke ondergronden.
 • High tack kleeflaag voor iets grove of licht gebogen ondergrond.
 • Foam kleeflaag voor ruwe ondergronden.
 • 3M kleeflaag voor zwaardere permanente toepassing.
 • Statisch hechtende folie waarbij geen lijm is toegepast.

Druktechnieken

Doordat wij gebruik kunnen maken van diverse druktechnieken kunnen wij je altijd de beste oplossing bieden voor uw toepassing. Hieronder vind je een overzicht van onze drukmethoden.

Doordat wij gebruik kunnen maken van diverse druktechnieken kunnen wij je altijd de beste oplossing bieden voor uw toepassing. Hieronder vind je een overzicht van onze drukmethoden.

Exclusieve opties

 • Glow in the dark, glitters, uw eigen suggesties.
 • Speciale geurtoevoegingen
 • Aangepaste viscositeit (soft medium of hard)
 • Druktechniek met bronslak voor extra dimensie en een exclusief effect
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief