Doming stickers bedrukken

Wil jij meer in het zicht met jouw bedrijf, merk of product? Kies voor doming stickers die gemaakt zijn naar de huisstijl van jouw business. Bij Combiflex kun je doming stickers bedrukken naar eigen wens en heb je de uitstraling ervan helemaal zelf in de hand. 

Stel hier je eigen domingsticker samen

Waarom doming stickers laten bedrukken?

Doming stickers helpen je bedrijf, merk of product extra waarde te geven. Dat komt door de premium uitstraling die deze stickers hebben vergeleken met een standaard sticker. Een doming sticker is voorzien van een laagje hars (Epoxy en/of Resin). Dit levert een professioneel 3d-effect op.

Met de doming stickers kun je bijvoorbeeld laten zien dat een occassion bij jouw autozaak wegkomt. Of bij de installatie van een zwembad. Dat deze door jouw bedrijf is gerealiseerd. Een laatste voorbeeld is een eigen product. Denk aan een zelf gevormd apparaat. Met een full color doming sticker erop kan iedereen zien dat deze van jouw business komt.

occassion doming stickeraquadeck doming stickerbrabantia doming sticker

Ook op maat reclame kan bij Combiflex B.V.

Heb je een specifieke wens wat betreft reclame? Is er iets speciaals nodig voor de reclame van jouw business? Combiflex B.V. is van vele markten thuis en kan jouw exacte wens wat betreft visuele attentie in vervulling laten gaan. Vul een vrije aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact op over de mogelijkheden. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief