Goedkope dome stickers

Allereerst de vraag: wat zijn dome stickers precies? Deze stickers staan bekend om hun 3D effect welke gecreëerd wordt door het aanbrengen van een speciale coating: de doming. De deklaag zorgt voor een fraaie uitstraling en de bekende 3D werking. Bij CombiFlex kunt u terecht voor goedkope dome stickers van premium kwaliteit.
DOMING STICKERS BESTELLEN

Duurzaam gebruik dome stickers

Dome stickers kunnen voor zeer uiteenlopende toepassingen gebruikt worden. Belangrijk bij het gebruik van deze speciale stickers is uiteraard de lange levensduur. Voor de samenstelling van onze dome stickers maken wij enkel gebruik van hoogwaardige materialen waardoor wij duurzaamheid kunnen garanderen en verkleuringen uit worden gesloten. In combinatie met een epoxy harslaag zorgt dit ervoor dat de doming stickers onder andere bruikbaar zijn voor:

Productie dome stickers

Het produceren van onze producten gebeurd vrijwel volledig in onze fabriekshal in Eindhoven. Een impressie van het productie traject kunt u zien in onderstaande video.

Raadgeving van onze specialisten

Wij ontzorgen het volledige proces van het uitwerken van concept tot montage. Bij vragen over onze producten of voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte op maat kunt u altijd terecht bij onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij u verder kunnen helpen. Ook bij het ontwerp van domingstickers kunnen wij u verder helpen met een passend voorstel!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief