Domingstickers

Het is al een lange tijd populair, het gebruik van domingstickers. De stickers hebben een transparante epoxyharslaag waardoor er een lichte bolling ontstaat. Dit geeft het een luxe uitstraling aan bijvoorbeeld een sleutelhanger of naambadge, maar daar worden de stickers niet alleen voor gebruikt. Ontdek hier waar de sticker geschikt voor is. 

Waar worden domingstickers voor gebruikt?

De stickers zie je vooral terug in de reclamewereld. Door de bolling op de domingsticker krijgt het een chique uitstraling wat het ideaal maakt voor reclame-uitingen. Een sticker is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Ook op verschillende soorten ondergronden en in alle kleuren zodat het kan worden aangepast aan de huisstijl van een bedrijf. Maar waar ziet u doming vooral terug?

  • Sleutelhangers
  • Merkemblemen
  • Naambadges
  • Emblemen op computers
  • Afbeeldingen in 3D

Domingstickers

De domingsticker is te verkrijgen bij Combiflex

Bij Combiflex maken wij de domingsticker volledig op maat! Op de website kunt u de sticker samenstellen. Kies het materiaal, de vorm, het formaat, de afwerking en de gewenste levering. Na het samenstellen is het mogelijk om een offerte aan te vragen, wij sturen u de offerte toe. Na goedkeuring kunnen wij de stickers produceren en worden ze bij u geleverd. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij leveren dan ook alleen de beste stickers. Heeft u vragen over de domingsticker? Neem gerust contact met ons op of lees onze blog over de domingstickers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief