Wat zijn domingstickers?

Wat zijn domingstickers?

De naam domingsticker doet misschien niet bij iedereen meteen een belletje rinkelen, maar na het lezen van dit artikel weet je ongetwijfeld wat een domingsticker is en besef je dat je er in het dagelijkse leven genoeg ziet. 

Maar wat is een doming sticker?

Doming stickers worden beschouwd als dé ultieme sticker in de stickerwereld. De naam (doming) heeft de sticker te danken aan de transparante epoxyharslaag die wordt aangebracht. Deze laag heet simpelweg doming. Door middel van deze harslaag wordt de sticker enkele millimeters dik en ontstaat er een lichte bolling. Dit resulteert in een robuuste sticker met een chique 3D-effect die ook nog eens  als een weerbestendige sticker fungeert.

Hoe werkt een domingsticker?

Dat is heel simpel, net als een gewone sticker. De extra laag resulteert alleen in een andere uitstraling, maar de werking van een sticker blijft onderveranderd. Vanwege de exclusieve en chique uitstraling, kan een doming sticker worden ingezet voor verschillende reclamedoeleinden, zoals 3d letter stickers of logo's. Maar denk bijvoorbeeld ook aan:

  • Een sleutelhanger
  • Het merkembleem op een auto
  • De naam van een boot op een boot
  • Emblemen op een computer
  • Losse, opvallende 3D letters
  • Naambadges

Domingstickers bestellen

Bij CombiFlex staan we bekend om onze kwalitatieve domingstickers en het meedenken vermogen voor het ontwerp of de vormgeving van een dome sticker. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen zodat wij haarscherpe afdrukken kunnen garanderen.

Kunnen domingstickers sneller geleverd worden?

Hoewel wij als Nederlanders het liefst alles in dezelfde dag geleverd willen krijgen, zijn sommige producten niet sneller te maken als dat wij nu al kunnen. Het drukwerk van domingstickers moet namelijk 24 uur conventioneel drogen om de lijmlaag niet aan te tasten. Ook de dominglaag moet vervolgens 24 uur drogen om kwaliteit van de sticker(s) te garanderen.

Gaan we dit forceren, dan zal dat ten koste gaan van de kwaliteit van de lijmlaag (doordaat de stickers bijvoorbeeld te zacht zijn) en daardoor eenvoudig beschadigen. 


Eigenaar
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief