Duurzame kenplaatstickers van Combiflex

Duurzame kenplaatstickers van Combiflex

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van onze duurzame kenplaatstickers bij Combiflex. Onze zelfklevende stickers in zeefdruk kwaliteit zijn de perfecte keuze voor technische installaties. In deze blog leggen we uit waarom onze kenplaatstickers met zeefdruk het verschil maken in duurzaamheid en weersbestendigheid.

ONZE DOMING KENPLAATSTICKERS

Onslijtbaar en Hittebestendig

Onze kenplaatstickers zijn gemaakt van aluminium en beschrijfbare folie. De tekst of nummers worden in de folie gestanst met een pen of slagletters. Wat deze stickers bijzonder maakt is dat ze onslijtbaar zijn, zelfs bij temperaturen tot wel 120 graden celsius. Dit maakt ze ideaal voor veeleisende technische omgevingen.

Zeefdruk Kwaliteit voor Duurzaamheid

Vaak wordt er een digitale druk aangeboden, dit heeft te maken met een aantrekkelijkere prijs. Echter is de kwaliteit bij deze keuze een stuk minder. Daarom kiezen wij bij Combiflex voor zeefdruk. Zeefdruk garandeert een optimale weersbestendigheid en een veel langere levensduur dan digitaalprint.

Investeren in Kwaliteit

Bij Combiflex begrijpen we dat kwaliteit essentieel is, vooral bij technische toepassingen. Door te kiezen voor onze kenplaatstickers met zeefdruk, investeert u in duurzaamheid en betrouwbaarheid. De optimale hechting van de zeefdruk zorgt ervoor dat de stickers bestand zijn tegen slijtage, chemicaliën en extreme temperaturen.

Kentekenplaatstickers

Voordelen van onze kenplaatstickers 

  • Eenvoudige beschrijfbaarheid: Met onze kenplaatstickers kunt u snel en eenvoudig essentiële informatie toevoegen met een pen of slagletters.
  • Optimale weersbestendigheid: De zeefdruk in combinatie met hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de stickers bestand zijn tegen UV-straling, vocht en temperatuurwisselingen.
  • Langere levensduur: In vergelijking met digitale prints gaan onze zeefdruk kenplaatstickers aanzienlijk langer mee, wat resulteert in lagere vervangingskosten op de lange termijn.

Weerbestendigheid en Leesbaarheid

Onze kenplaatstickers zijn bedrukt met de unieke 2-componenten inkt en dat is alleen met zeefdruk mogelijk. Hierdoor blijven ze zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden duidelijk leesbaar. Wind, regen of zonneschijn? Deze stickers blijven onverminderd in topconditie. 

KENPLAATSTICKERS BESTELLEN

Ontdek de Combiflex Kwaliteit

Wilt u zeker zijn van kenplaatstickers die hun kwaliteit behouden, ongeacht de omstandigheden? Kies dan voor Combiflex. Investeer in kenplaatstickers die niet alleen functioneel zijn, maar ook een waardevolle toevoeging zijn aan uw technische installaties. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief