Promotie stickers

Stickers zijn een effectieve manier om de aandacht te trekken en een boodschap over te brengen. Of het nu gaat om het promoten van een bedrijf, een product of een dienst, stickers zijn een uitstekend marketinginstrument. Bij Combiflex bieden we een breed scala aan stickers, van domingstickers tot gevelborden en alles daartussenin, om bedrijven te helpen hun merk te promoten en de gewenste doelgroep te bereiken. Reclame voor maken voor je bedrijf doe je met unieke promotie stickers!

Waarom zijn goede stickers belangrijk voor bedrijven?

Goede stickers zijn belangrijk voor bedrijven om verschillende redenen. Ten eerste zijn stickers een relatief goedkope manier om naamsbekendheid te creëren. Door stickers op openbare plaatsen te plakken of ze uit te delen op beurzen of evenementen, kunnen bedrijven hun merk onder de aandacht brengen bij een breed publiek.
Ten tweede bieden stickers een grote mate van flexibiliteit. Bedrijven kunnen stickers in verschillende maten en vormen maken, waardoor ze op vrijwel elk oppervlak kunnen worden geplakt. Dit maakt stickers een zeer veelzijdig promotiemateriaal.
Daarnaast zijn stickers ook duurzaam en weerbestendig. Als ze goed zijn gemaakt, kunnen stickers jarenlang meegaan en hun boodschap blijven uitdragen, wat een goede return on investment betekent voor bedrijven.

Goedkope stickers voor promotie bedrijf

Goedkope stickers zijn een uitstekende manier voor bedrijven om hun merk te promoten zonder veel geld uit te geven. Bij Combiflex bieden we verschillende soorten goedkope stickers, waaronder papieren stickers en vinylstickers. Deze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor bedrijven hun ontwerp kunnen aanpassen aan hun behoeften en budget.

Papieren stickers zijn de meest betaalbare optie en worden vaak gebruikt voor promotionele doeleinden zoals evenementen, beurzen of kortdurende marketingcampagnes. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te produceren, waardoor bedrijven grote hoeveelheden stickers kunnen bestellen zonder veel geld uit te geven. Papieren stickers zijn geschikt voor gebruik op gladde oppervlakken en binnentoepassingen.

Vinylstickers zijn iets duurder dan papieren stickers, maar bieden wel extra voordelen. Ze zijn waterdicht en weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Vinylstickers zijn ook duurzamer dan papieren stickers en kunnen jaren meegaan zonder hun kleur of vorm te verliezen. Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende afwerkingen, waaronder mat of glanzend, afhankelijk van hun voorkeur.

Hoewel goedkope stickers misschien niet zo duurzaam zijn als hun high-end tegenhangers, zijn ze nog steeds een effectieve manier om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten en hun merk te promoten. Met de juiste strategie en ontwerp kunnen bedrijven goedkope stickers gebruiken om hun merk te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.

High-end stickers voor promotie bedrijf

High-end stickers zijn de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een meer luxe uitstraling en gevoel voor hun promotiemateriaal. Bij Combiflex bieden we verschillende soorten high-end stickers, waaronder domingstickers, 3D emblemen en chroomlogo's. Deze stickers hebben een hogere prijs dan de goedkopere opties, maar bieden extra voordelen.

Domingstickers zijn gemaakt van een laag hars die over de sticker wordt aangebracht, waardoor een 3D-effect ontstaat. Dit zorgt voor een visueel aantrekkelijk product dat de aandacht trekt en een gevoel van luxe uitstraalt. Domingstickers zijn duurzaam en weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

3D emblemen zijn een andere optie voor bedrijven die op zoek zijn naar high-end stickers. Deze stickers zijn gemaakt van materialen zoals metaal, kunststof of hars en hebben een verhoogde textuur en reliëf. 3D emblemen zijn duurzaam en kunnen worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf, waardoor ze een unieke uitstraling krijgen.

Unieke stickers voor jouw bedrijf kopen?

Bij Combiflex hebben we een divers assortiment aan stickers, waaronder in 3D. Dus wil jij opvallen met jouw bedrijf? Wil jij de reclame van jouw bedrijf naar een nieuw level tillen? Shop bij Combiflex, expert in domingstickers, gave stickers voor jouw bedrijf!
Domingstickers Alle stickers
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief