Raamstickers

Grote raamstickers voor winkels / bedrijven, raamstickers voor de auto, vrachtwagen of bij de voordeur tegen inbraak. Eigenlijk is alles mogelijk bij Combiflex door ons arsenaal aan stickerapparaten. Bij ons stelt u zelf uw stickers voor het raam samen en kunt u ze voor scherpe prijzen kopen.

Meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Enkelzijdig en dubbelzijdig mogelijk

Bij Combiflex bieden wij een uitgebreid assortiment weerbestendige raamstickers die perfect zijn voor uw winkel of bedrijf. Onze raamstickers zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook op maat gemaakt om aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Weerbestendige- en veelzijdige raamstickers

Onze stickers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis. Of u nu acties wilt aankondigen, de aandacht wilt trekken met opvallende sale-stickers of uw bedrijfslogo op de autoruit wilt plakken, Combiflex heeft de oplossing voor u.

Veelgebruikte toepassingen:

  • Alarmcentrale stickers
  • Attentie waarde stickers
  • Actie stickers
  • Sale stickers

Enkelzijdig of Dubbelzijdig

Kies voor enkelzijdige leesbaarheid of ga voor extra impact met dubbelzijdig bedrukte raamstickers. Onze stickers zijn vervaardigd uit hoogwaardig vinyl en kunnen volledig op maat worden gemaakt met uw naam, tekst of logo.

Full color raamstickers voor een opvallende uitstraling

Laat uw boodschap opvallen met onze full-color raamstickers, gedrukt met de nieuwste technologieën in onze veelzijdige drukkerij. Of u nu de binnenkant van het raam wilt bedekken met een kleurrijk beeld dat van buitenaf leesbaar is, of beide zijden van het raam wilt gebruiken voor een dynamisch effect, Combiflex maakt het mogelijk.

Digitale druk met 8 kleuren

Onze geavanceerde digitale druktechnieken zorgen voor een hoogwaardige en opvallende uitstraling. Van one-way vision stickers tot op maat gemaakte snijteksten, wij bieden diverse mogelijkheden om uw raamsticker uniek te maken.

Speciale eigenschappen

Onze stickers hebben een speciale eigenschap waardoor van buitenaf een kleurrijk beeld zichtbaar is, terwijl u van binnenuit naar buiten kunt kijken. Een perfecte combinatie van visuele impact en functionaliteit.

Grote raamstickers voor uw winkel of bedrijf - reclame en privacy in één

Wilt u de reclame voor uw winkel versterken en tegelijkertijd een gedeelte van de inkijk bedekken? Onze grote raamstickers bieden de ideale oplossing. Bestel eenvoudig via een offerte en ontvang snel een scherpe prijs.

Reclame en inkijk bedekken

Onze raamstickers zijn perfect voor winkelruiten, waardoor u uw reclame-uiting kunt versterken en tegelijkertijd een gedeelte van de inkijk kunt bedekken. Ideaal voor het creëren van een professionele uitstraling en het beschermen tegen ongewenste blikken.

Maatwerk en eenvoudig bestellen

Bestel uw grote raamstickers op maat, passend bij uw wensen en afmetingen. Het bestellen gaat eenvoudig via een offerte-aanvraag, en we komen snel bij u terug met een scherpe prijs.

Contact opnemen Gratis offerte aanvragen

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief