Raamstickers

Grote raamstickers voor de winkel/bedrijf, raamstickers voor de auto, vrachtwagen of bij de voordeur tegen inbraak. Eigenlijk is alles mogelijk bij Combiflex door ons arsenaal aan stickerapparaten. Bij ons stel je zelf je raamstickers samen en kun je ze voor scherpe prijzen kopen.

Prijs
€ 0,00
excl
€ 0,00
incl
Prijs op aanvraag
Weerbestendig
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Enkelzijdig en dubbelzijdig mogelijk

Op zoek naar een sticker voor jouw winkelruit om bijvoorbeeld acties aan te kondigen? Of wil je een logo op het raam van jouw bedrijfsauto beplakken? Bij Combiflex kun je raamstickers maken met eigen ontwerp en in het gewenste formaat. Het plakken van onze stickers gaat erg eenvoudig en snel. 

Raamstickers enkel of dubbelzijdig logo

Raamstickers met vermelding van uw naam of tekst. Vervaardigd uit vinyl en op maat gemaakt. Enkelzijdig leesbaar of dubbelzijdig bedrukt.

Toepassingen:

  • Alarmcentrale stickers
  • Attentie waarde stickers
  • Actie stickers
  • Sale stickers

Full color raamstickers

In onze veelzijdige drukkerij kunnen wij diversen druktechnieken toepassen om deze raamstickers een hoogwaardige uitstraling te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan one way vision stickers. De 8 kleuren digitale druk zorgt voor een opvallende uitstraling.

Mogelijkheden van deze stickers zijn:

  • Binnenkant raam plakken,  buiten lezen (binnenzijde wit)
  • Binnenkant raam plakken, beide zijde leesbaar (beide zijde kleuren)

Wij kunnen ook snijteksten op maat produceren voor op jouw raam en wij hebben one vision folie waarbij een perforatie is aangebracht zodat vanaf buiten een full colour te zien is en niet naar binnen gekeken kan worden, achterzijde zwart zodat jij wel naar buiten kunt kijken.

Grote raamstickers voor winkels/bedrijf

Reclameuiting voor je winkel nodig? En wil je inkijk (voor een gedeelte) bedekken? De reclame raamstickers van Combiflex maken het mogelijk. Op elk formaat is het mogelijk om stickers te laten maken voor de winkelruit. De raamstickers bestellen gaat eenvoudig. Vraag een offerte aan en we komen snel bij je terug met een scherpe prijs! 

Raamstickers voor auto's of vrachtwagen: Combiflex helpt!

Raamstickers voor op de auto of vrachtwagen? Raamstickers met naam van uw bedrijf, logo van uw bedrijf of kleuren van uw bedrijf. Het is allemaal mogelijk. Doordat we een goed pakket aan stickerapparaten hebben printen we stickers op maat passend bij uw wensen. Van one vision folie tot ful colour. 

Wil je je reclameuiting kunnen verwijderen? Kies dan voor magneetstickers voor auto's. Ook verkrijgbaar bij Combiflex.

Dubbelzijdige raamstickers: Voor dubbele visuele attentie

Dubbel opvallen? Kies voor raamstickers die dubbelzijdig zijn. Goed te gebruiken in winkels op deuren. Als badge tegen diefstal bijvoorbeeld. De dubbelzijdige raamstickers worden bedrukt door onze stickermachines. Koop dubbelzijdige raamstickers bij Combiflex en profiteer van scherpe prijzen. 

Wij ontwerpen

Onze vormgevers staan graag voor u klaar! Wij zetten ideeën om naar een duidelijk beeld. Uw huisstijl!

Wij produceren

Onze medewerkers hebben allemaal een eigen expertise, dit maakt ons zo veelzijdig én flexibel!

Snelle levertijden

Al onze leveringen worden uitgevoerd door diversen gerenommeerde koeriersdiensten.

Hoogwaardige grondstoffen

Wij werken met gepatenteerde technieken en maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee wij unieke emblemen voor je realiseren.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw aankoop, laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

100% Kwaliteitsgarantie

Wij waarborgen het gebruik van de beste grondstoffen en garanderen jouw product te leveren met de hoogst haalbare resolutie en kwaliteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief