Magneetsticker auto

Een magneetsticker is de perfecte sticker om uw auto (tijdelijk) te bedrukken. Met deze stickers kunt u op een leuke en voordelige wijze reclame maken. Dankzij de magnetische plaat beschikt dit product over de mogelijkheid om eenvoudig te hechten aan iedere metalen ondergrond. Het fijne is dat de auto's op deze manier niet permanent bestickerd worden, maar dat de stickers gemakkelijk zijn te verwijderen om vervolgens opnieuw aangebracht te worden. Dit is een mooie uitkomst voor mensen die niet altijd rond willen rijden met de reclame stickers. 
Auto magneetstickers shoppen

magneetsticker Landal impressie

Magneetsticker auto ontwerpen

CombiFlex, de expert in reclame, biedt uiteraard te mogelijk om magneetstickers voor auto's op maat te ontwerpen. Ieder bedrijf heeft namelijk een andere huisstijl en boodschap die zij willen tonen aan de rest van de wereld. De stickers kunnen met zeefdruk of in full color bedrukt worden in elke gewenste vorm. Bij het laten ontwerpen van een magneetsticker heeft u de keuze tussen een flexibele- of een vaste variant. Onze voorkeur gaat uit naar de flexibele sticker. Waarom? Deze sticker heeft een mindere kans op het achterlaten van schade op de metalen ondergrond. Iets wat u uiteraard altijd wilt voorkomen. Om deze kans op schade nog kleiner te maken raden wij aan om magneetstickers niet voor een zeer lange periode te gebruiken. Beter is herhaaldelijk gedurende korte tijd. Wanneer de auto magneten voor een lange tijd op het metalen oppervlak zitten zonder dat deze ondergrond onderhouden wordt, neemt de kans op lakschade namelijk toe.

Autostickers ontwerpen

Magneetstickers: Ook voor de bestelwagen

dDe magneetstickers van CombiFlex zijn ook goed voor de bestelwagens. Met deze stickers wissel je makkelijk tussen reclameuitingen. Daarom maakt dit het ideaal voor bezorgdiensten of bedrijven die meerdere services runnen. 

Magneetsticker materiaal close-up

Eigenschappen van magneetstickers voor auto's

De magneetstickers van CombiFlex zijn de ideale stickers om te gebruiken bij de bedrukking van auto's. De voordelen van magneetstickers bij CombifFlex:

  • Kleurvast
  • Duurzaam
  • Weerbestendig
  • Gemakkelijk te monteren
  • Eenvoudig schoon te maken
  • In ieder gewenst ontwerp te bedrukken
  • Custom magneetsticker bij Combiflex, van rond tot vierkant tot specifieke vorm

Magneetstickers op maat bestellen

Voor het bestellen van deze (of andere) stickers, kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen op onze website. Dit is geheel vrijblijvend. Op deze manier kunnen wij een schatting maken van de kosten van uw sticker voorkeuren. 

Ik wil een offerte aanvragen

Weerbestendig
Eigen ontwerp
Hoogwaardige uitstraling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief