Magneetsticker auto

Met onze magneetstickers transformeert u uw auto op een leuke en voordelige manier tot een rijdend reclamebord. De magnetische plaat maakt eenvoudige hechting aan elke metalen ondergrond mogelijk.  U kunt de stickers gemakkelijk verwijderen en opnieuw gebruiken, ze zijn niet permanent vastgeplakt. Perfect voor wie niet altijd reclame wil tonen!
Auto magneetstickers shoppen

magneetsticker Landal impressie

Op Maat Gemaakte Magneetstickers voor Voertuigreclame

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers met op maat gemaakte magneetstickers. CombiFlex, dé reclame-expert, biedt de mogelijkheid om magneetstickers op maat te ontwerpen. Kies uit zeefdruk of full colour bedrukking in elke gewenste vorm. Wij raden de flexibele variant aan, die minder kans heeft op schade aan de metalen ondergrond.

Voor een langdurig stralende auto adviseren we herhaaldelijk gebruik gedurende korte perioden. Maak een statement met unieke, opvallende magneetstickers die perfect passen bij uw huisstijl en boodschap.

Autostickers ontwerpen

Magneetstickers: Ideaal voor Bestelwagens

Onze magneetstickers zijn niet alleen geschikt voor auto's; ze zijn ook perfect voor bestelwagens. Wissel moeiteloos tussen verschillende reclame-uitingen, ideaal voor bezorgdiensten of bedrijven met meerdere services.

Magneetstickers zijn handig. Ze maken het makkelijk om uw auto snel en opvallend aan te passen. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn.

Magneetsticker materiaal close-up

Eigenschappen van magneetstickers voor auto's

De magneetstickers van CombiFlex zijn de ideale stickers om te gebruiken bij de bedrukking van auto's. De voordelen van magneetstickers bij CombifFlex:

  • Kleurvast
  • Duurzaam
  • Weerbestendig
  • Gemakkelijk te monteren
  • Eenvoudig schoon te maken
  • In ieder gewenst ontwerp te bedrukken

Magneetstickers op maat bestellen

Voor het bestellen van magneetstickers (of andere stickers) voor uw auto kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen op onze website. Dit is geheel vrijblijvend. Op deze manier kunnen wij een schatting maken van de kosten van uw sticker voorkeuren.

Ik wil een offerte aanvragen

Weerbestendig
Eigen ontwerp
Hoogwaardige uitstraling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief