Registratie stickers boot

Welkom bij CombiFlex, uw partner voor professionele registratie stickers voor uw boot. Of u nu een sportboot, een zeilboot of een motorboot heeft, wij hebben de perfecte sticker voor u!

 

 

Wat zijn de eisen voor registratie stickers?

De registratie van uw boot is verplicht volgens de regelgeving van de overheid, en het is belangrijk dat uw registratie stickers duidelijk zichtbaar zijn en aan de eisen voldoen. Volgens de regelgeving van de RDW moeten de letters en cijfers van Y-registratienummers bestaan uit duidelijk leesbare blokletters met een stamdikte van 20 millimeter en een totale hoogte van 150 millimeter. De kleur van de letters en cijfers moet in contrast staan met de kleur van de boot; bij een lichte boot dus donkere letters en vice versa.

 

Eenvoudig bestellen bij CombiFlex

Om u te ontlasten van het rekening houden met alle eisen van de RDW, hebben wij een speciale pagina ontworpen waar u voordelig en snel uw Y-registratienummers kunt bestellen. Vul op deze pagina uw registratieletters in en het gewenste formaat. Bij het aanvragen van de offerte kunt u onder 'opmerkingen' vervolgens melden dat het hierbij gaat om registratie stickers voor uw boot. Zo weten onze experts aan welke eisen deze sticker moet voldoen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk contacteren over de opties.

Vraag direct een offerte voor uw registratie stickers aan

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief