Statische raamstickers

De aandachtsspanne van mensen neemt ieder jaar af. De eerste indruk telt en en merkzichtbaarheid is daarom van cruciaal belang. Statische raamstickers bieden een unieke en veelzijdige oplossing voor bedrijven. Deze stickers, die zonder gebruik van lijm hechten aan gladde oppervlakken zoals ramen en spiegels, optimaliseren de manier waarop we communiceren via onze fysieke ruimtes.

Door de herbruikbaarheid en het gemak van aanbrengen en verwijderen, vertegenwoordigen statische raamstickers een perfecte balans tussen efficiëntie en esthetiek.

Vraag direct een offerte aan

Impressie van statische raamstickers

Wat maakt statische raamstickers uniek?

Statische raamstickers onderscheiden zich door hun vermogen om stevig te hechten aan oppervlakken zonder de noodzaak voor kleefmiddelen. Dit wordt bereikt door de statische lading die ze dragen, waardoor ze ideaal zijn voor tijdelijke of seizoensgebonden decoraties en marketingdoeleinden.

Hun herbruikbaarheid is een bijzonder aantrekkelijke eigenschap, die niet alleen kosteneffectief is, maar ook milieuvriendelijk.

De voordelen van statische raamstickers op een rijtje

 • Veelzijdigheid. De stickers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen; van bedrijfspromoties tot persoonlijke decoratie.
 • Gemak. Ze zijn eenvoudig aan te brengen, te verwijderen, en herbruikbaar zonder schade aan oppervlakken of resten van lijm.
 • Esthetiek. Statische raamstickers bieden een schoon en professioneel uiterlijk, ideaal voor het versterken van merkidentiteit of het verfraaien van ruimtes.
 • Aanpasbaarheid. Ze kunnen op maat gemaakt worden in verschillende vormen, maten en ontwerpen om aan specifieke behoeften te voldoen.

Dubbelzijdige raamstickers bij CombiFlex

Toepassingen van statische raamstickers

De flexibiliteit van statische raamstickers betekent dat ze kunnen worden ingezet voor een breed scala aan doeleinden:

 • Promotionele doeleinden. Trek de aandacht van voorbijgangers met opvallende raamstickers die uw merk of acties promoten.
 • Seizoensdecoratie. Breng de sfeer van de feestdagen of seizoenen in uw ruimte met gemakkelijk verwisselbare decoraties.
 • Persoonlijke evenementen. Gebruik ze om persoonlijke mijlpalen te vieren of als creatieve decoratie voor feesten en evenementen.
 • Informatievoorziening. Ideaal voor het communiceren van openingstijden, services of belangrijke mededelingen aan uw klanten.

Ontvang een gratis offerte

Neem nu contact met ons op om een offerte aan te vragen en ontdek hoe wij uw ideeën tot leven kunnen brengen. Of het nu gaat om het promoten van uw merk, het verfraaien van uw omgeving of het vieren van speciale gelegenheden, onze op maat gemaakte statische raamstickers bieden de perfecte mix van kwaliteit, veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht. 

Een offerte aanvragen Contact opnemen

Eigen ontwerp
Zeer scherpe levertijd
100% Tevredenheidsgarantie

Wie zijn wij?

Combiflex BV is een toonaangevende leverancier in de markt van hoogwaardige industriële materialen. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vakspecialist bij uitstek met verschillende disciplines, ook wanneer het gaat om advies, ontwerp en ondersteuning.

Druktechnieken

Doordat wij gebruik kunnen maken van diverse druktechnieken kunnen wij je altijd de beste oplossing bieden voor uw toepassing. Hieronder vind je een overzicht van onze drukmethoden.

Doordat wij gebruik kunnen maken van diverse druktechnieken kunnen wij je altijd de beste oplossing bieden voor uw toepassing. Hieronder vind je een overzicht van onze drukmethoden.

Exclusieve opties

 • Glow in the dark, glitters, uw eigen suggesties.
 • Speciale geurtoevoegingen
 • Aangepaste viscositeit (soft medium of hard)
 • Druktechniek met bronslak voor extra dimensie en een exclusief effect
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief