Typeplaat bestellen

Een typeplaat bestellen doet u natuurlijk bij CombiFlex; de expert in maatwerk oplossingen waarbij speciale printtechnieken en advies op maat gevraagd worden. Onze platen zijn in iedere gewenste maat en vorm leverbaar zodat er altijd een gewenste oplossing tot stand komt. De garanties die wij kunnen geven voor onze typeplaten:

  • De bedrukking zal in alle omstandigheden niet verwijderbaar zijn en een levenslange bedrukking garanderen
  • Leverbaar in iedere vorm, maat, materiaal en oplage voor altijd een passende oplossing op maat
  • Uiteenlopende afwerkingen mogelijk, zoals een 3M kleeflaag, afgeronde hoeken of ponsgaten
  • Beprintbare voornummering mogelijk met ondere andere serienummering

Typeplaten bekijken


Typeplaten met indruktechniek

Door de speciale indruktechniek waarmee wij typeplaten kunnen maken verzekeren wij haarscherpe prints. De platen zijn verkrijgbaar in mat, satijn, geborstels en hoogglans. De dikte varieert van 0,3 mm tot 10 mm waar de informatie wordt in gedrukt. De kwaliteit is hoog en het is mogelijk om te kiezen uit veel verschillende kleuren.

Typeplaten met indruktechniek

Platen met opdruktechniek

Naast de indruktechniek, maken wij ook gebruik van de opdruktechniek. Hierbij wordt te informatie op de typeplaat gedrukt. Dit is een veel voorkomende techniek waarmee u waarschijnlijk ook bekend mee bent. Bij deze techniek is het mogelijk om naast de standaard platen ook te kiezen uit metallic platen. Handig voor grote oplages en een kras en zuurvaste bedrukking. De inkt zit in het aluminium en is onverslijtbaar. 

Typeplaat bestellen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze typeplaten?

Bij CombiFlex doen wij er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij gaan voor een complete ontzorging en geven u een passend advies zodat het product het beste tot zijn recht komt. Bekijk al onze naam- en typeplaten om te ontdekken welke passend is voor u.

Neem voor meer informatie of voor vragen gerust contact met ons op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief