Verlichte letters

Aan een gevel, achter een balie of in een winkelstraat is het misschien wel de meest gebruikte vorm van reclame: verlichte letters. Losstaande letters die op een unieke manier uw bedrijfsnaam (of eventueel het logo) presenteren aan de buitenwereld en potentiële bezoekers naar binnen halen.
Reclame aanvragen

De mogelijkheden van verlichte letters

De verlichte letters moeten zorgen voor meer attentiewaarde in de omgeving. Zowel bij daglicht als bij schemer; de letters zorgen voor een unieke presentatie aan de gevel. De basis van het product begint bij onze doosletters waarbij LED verlichting wordt gebruikt.

Het materiaal

Onze letters kunnen geleverd worden in zowel aluminium of kunststof. Indien er gekozen wordt voor kunststof, kunnen wij deze in iedere gewenste RAL kleur spuiten zodat de uitstraling matcht met uw huisstijl.

Binnen of buiten

Onze verlichte letters zijn geschikt voor binnen en buiten. Om tot een passend advies te komen, denken onze experts met u mee voor een volledig advies op maat. Twijfelt u dus? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct of indirect verlicht

Het is mogelijk om te kiezen voor 2 verschillende manieren van verlichting. De onderstaande voorbeelden laten een goed voorbeeld zien wat de verschillen zijn. Uw keuze hangt af van de gewenste uitstraling.

Direct verlicht

Direct verlicht houdt in dat de letters zelf worden verlicht vanuit de binnenkant. Hierdoor licht de letter of het logo zelf op. De kleur van de letter kan invloed hebben op de uitkomst van de lichtkleur.

Direct verlichte letters

Indirect verlicht

Indirect verlicht betekent dat de letters worden opgelicht door een verlichting om de letters heen. Hierdoor wordt er een 3D effect gecreëerd met licht achter de letters. Dit kunnen ook delen zijn.

Indirect verlichte letters

Advies op maat?

Bij CombiFlex doen wij er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Onze kracht is dan ook om vanuit een concept mee te denken tot een ontwerp en de montage. Daarom komen wij vooraf altijd eerst de letters inmeten voor het uiteindelijk produceren van de materialen. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met onze experts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief