3D logo stickers

3D logo stickers zijn stickers met een driedimensionale uitstraling, waardoor ze een unieke en opvallende manier zijn om een logo of merknaam te presenteren. En daarom biedt Combiflex B.V. een divers aanbod aan 3D stickers aan. Ontdek de verschillende opties:

Contact over de mogelijkheden

Waarom 3D logo stickers en niet 2D logostickers?

3D stickers zijn zo populair door de in het oog springende uitstraling. En daarom kiezen bedrijven graag voor een logo sticker in 3D. Een chiquere uitstraling staat bij de consument gelijk aan kwaliteit, wat weer gepaard gaat een bereidheid voor de betaling van een hogere prijs. 

Naast deze redenen zijn 3D stickers vaak beter beschermt tegen externe omstandigheden, zoals het weer. Warmte of kou, zonlicht of donker. De 3D stickers beschikken vaak over een beschermlaag die ervoor zorgt dat de kwaliteit behouden blijft. 

Domingsticker 3D logo stickersChroomlogo 3D stickerNikkel embleem 3D sticker

Combiflex kent al veel succesvole projecten

Bij Combiflex hebben we al vele stickers mogen bedrukken. Van aluminium stickers tot chroomlogo stickers tot doming stickers. Bedrijven brengen graag hun logo naar buiten op een unieke manier ten opzichte van de concurrent. 

Bij Combiflex beschikken we over van alles om de stickers zo goed mogelijk tot recht te laten komen. Enkel producten van hoogwaardig kwaliteit worden gebruikt voor de fabricering. Die fabricering doen we door apparaten die over kwaliteiten en nauwkeurigheid beschikken die boven de industriestandaarden zit. Daar komen dan premium producten uit voort. 

Heb je vragen over 3D logo stickers laten maken? Bij Combiflex zijn we bereid je te helpen om de juiste keuze te maken. Neem dus vooral contact op voor een goed gesprek met advies over stickers van hoogwaardige kwaliteit.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief