Boot stickers naam

Boot stickers zijn een populaire manier om de naam van uw boot op te laten vallen en te personaliseren. Bij Combiflex bent u op het juiste adres voor speciale stickers op maat, gepersonaliseerd op basis van uw unieke wensen. Wij bieden een breed scala aan maten, vormen en kleuren, van 30 centimeter tot wel 2 meter in lengte. Bespreek de mogelijkheden voor custom boot stickers met ons.

Boot sticker samenstellen

Verplichting van Bootnamen op Nederlandse Wateren

Op de wateren in Nederland is het noodzakelijk om uw boot te voorzien van een opvallende naam of kreet. Dit geldt niet alleen voor grote schepen, maar ook voor kleine motorboten. Zonder een duidelijk zichtbare naam of kreet is het namelijk niet toegestaan om deel te nemen aan de scheepvaart. Daarom is het gebruikelijk dat elke boot op de Nederlandse wateren is voorzien van opvallende bootletters.

Boot naam black pearl impressie

 

Eigenschappen van Boot Stickers bij Combiflex

Onze boot stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder schade aan de boot te veroorzaken. Wij gebruiken speciale doming techniek voor de productie van onze stickers, waardoor deze een luxe uitstraling hebben en bestand zijn tegen weer en water. Hierdoor garanderen wij een lange levensduur voor onze stickers.

 

Ontdek de mogelijkheden bij Combiflex

Wij hebben in de afgelopen jaren al honderden schepen mogen voorzien van boot stickers. Als u dus op zoek bent naar een manier om uw boot op te laten vallen en te personaliseren, neem dan gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Vraag een offerte aan

Bootnamen en registratie letters
Eigen ontwerp
Weerbestendig
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief