Doming Sticker Ontwerpen

Op deze pagina leggen we uit hoe u zelf uw eigen unieke doming stickers kunt ontwerpen en laten maken. We begeleiden u door het hele proces, van het ontwerpen van de sticker tot aan de productie en verzending ervan naar uw klanten.

Ga direct naar de configurator

Wat is een Doming Sticker?

Een doming sticker is een sticker met een transparante, opgehoogde koepel die over de afbeelding of tekst op de sticker heen ligt. Dit geeft de sticker een driedimensionaal effect en beschermt tegelijkertijd de afbeelding of tekst tegen beschadiging. Doming stickers worden vaak gebruikt voor het maken van bedrijfslogo's, productlabels en autobelettering. Dankzij de epoxy / hars laag worden de stickers ook wel Clear Epoxy Resin Stickers genoemd.

Hoe ontwerpt u uw eigen Doming Sticker?

Stap 1: Kies het materiaal

Voordat u uw doming sticker ontwerpt, moet u beslissen welk materiaal u nodig heeft. Er zijn veel verschillende materialen beschikbaar, afhankelijk van de gewenste uitstraling.

Ontdek de materialen

Stap 2: Selecteer de gewenste vorm

Zodra u het juiste materiaal heeft gekozen, kunt u de gewenste vorm selecteren. Standaard maken wij onderscheid tussen rechthoekige vormen met ronde hoeken, ronde vormen of een ovale vorm. U kunt ook een eigen vorm kiezen. Om dit te doen voert u bijvoorbeeld 'ster' of 'vierkant' in. 

Stap 3: Kies het juiste formaat

In deze stap voert u de breedte en hoogte van uw doming sticker in. Let er hierbij op dat de afmetingen in millimeter zijn. 

Stap 4: De gewenste afwerking selecteren

Nadat u het formaat heeft ingevoerd, kunt u kiezen om de stickers individueel op maat te laten snijden of om ze op handige vellen te laten splitsen. Deze laatste optie is de meest gekozen- en standaard keuze.

Stap 5: De offerte aanvragen

De basis voor het ontwerp van uw doming sticker is nu klaar. In deze laatste stappen hoeft u alleen nog maar uw gegevens achter te laten. U kunt ook één of meerdere afbeeldingen toevoegen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw gewenste ontwerp. Domingstickers hoeven niet duur te zijn, dus vraag een offerte op maat aan.

Begin direct met ontwerpen

Hulp nodig?

Als u een idee heeft voor een doming sticker, maar niet zeker weet hoe u dit het beste kunt uitwerken, dan zijn onze vormgevers er om u te helpen! Ze staan klaar om uw ideeën om te zetten in een helder ontwerp dat past bij uw huisstijl. Neem voor deze dienst gerust contact met ons op.
Dien hier een vrije aanvraag in

Hoogwaardige uitstraling
Eigen ontwerp
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief