Epoxy stickers

Combiflex is gespecialiseerd in het maken van epoxy stickers. Het wordt ook wel een domingsticker genoemd en het heeft een uniek 3D effect. Dit maakt de stickers uitermate geschikt voor bijvoorbeeld reclame-uitingen en merknamen.

Maatwerk epoxy stickers

De stickers hebben een transparante epoxyharslaag waardoor er een lichte bolling ontstaat. Dit geeft een luxe effect en een charmante uitstraling. Het wordt veel gebruikt in naambadges, sleutelhangers en merkemblemen. U heeft het vast wel eens gezien op een auto of op een computer als 3d letter sticker. Bij Combiflex maken we de stickers volledig op maat. Met een speciale configurator stelt u uw eigen stickers eenvoudig samen. Kies het gewenste materiaal, de vorm, het formaat en de afwerking. Wij maken dan een offerte voor u klaar en na goedkeuring kunnen wij de stickers gaan produceren. 

Epoxy stickers

3D doming stickers

De 3D stickers zijn eigenlijk in vrijwel elke branche toepasbaar. Per stuk of grote oplages, bij Combiflex is het geen enkel probleem! De speciale epoxy bolling geeft een prachtige uitstraling en de stickers zijn geschikt voor eigenlijk alle soorten ondergronden. Verkrijgbaar in alle kleuren zodat u uw product extra kunt laten opvallen.

Wij staan bekend om hoge kwaliteit en het meedenkend vermogen voor het ontwerp van de sticker. Wij werken alleen met hoogwaardige grondstoffen zodat wij uw stickers haarscherp kunnen drukken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Overigens hoeven domingstickers niet duur te zijn; vraag daarom altijd een offerte op maat aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief