Hars stickers

Hars stickers zijn een geweldige manier om uw merk, bedrijf of product te laten opvallen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van epoxy resin, bieden wij custom doming stickers, doming letters en 3D stickers aan voor diverse toepassingen zoals voor automotive en apparaten.
Shop hars stickers

Wat is epoxy resin?

Epoxy resin is een hoogwaardige hars die gebruikt wordt voor de productie van hars stickers. Het is een duurzaam en flexibel materiaal dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Epoxy resin wordt vaak gebruikt omdat het een transparant en helder resultaat geeft dat lang meegaat. De hars wordt gebruikt om het stickermateriaal te bedekken en zo een 3D-effect te creëren. Dit geeft een luxueuze uitstraling aan uw producten en maakt ze herkenbaar voor uw klanten. Exact dat is de dienst die Combiflex u biedt!

Hars stickers: Voor automotive, apparaten en meer

Hars stickers zijn een geweldige manier om uw producten te laten opvallen. Of u nu een bedrijf bent dat producten produceert of een merk dat meer naamsbekendheid wil genereren, hars stickers zijn een slimme keuze. Hars stickers zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals voor automotive en apparaten, maar ook voor reclamemateriaal zoals pennen, sleutelhangers en nog veel meer.
Een groot voordeel van hars stickers is dat ze duurzaam zijn. De harslaag beschermt de sticker tegen water, zonlicht en slijtage. Dit zorgt ervoor dat uw stickers langer meegaan en dat uw bedrijf of merk beter herkenbaar wordt voor uw klanten.
Doming letters zijn een andere manier om uw merk te laten opvallen. Doming letters zijn driedimensionale letters die zijn bedekt met een harslaag. Deze letters zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en zijn een geweldige manier om uw bedrijf of merk op een professionele manier te presenteren.

Hars stickers kopen: Vanaf 25 stuks

Bij Combiflex kunt u terecht voor de aankoop van hars stickers. Wij bieden hars stickers aan vanaf 25 stuks. Wij produceren onze stickers op maat en bieden diverse afmetingen aan. Zo kunt u kiezen voor de perfecte maat voor uw toepassing. Of u nu op zoek bent naar hars stickers voor uw producten of voor uw reclamemateriaal, wij bieden de perfecte oplossing.

Onze hars stickers zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd met de beste materialen. Wij zorgen ervoor dat uw stickers duurzaam zijn en er professioneel uitzien. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw logo of ontwerp op de hars sticker te laten drukken. Zo kunt u uw merk nog beter herkenbaar maken voor uw klanten.
Offerte aanvragen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief