Sleutelhanger 3D printen

Een sleutelhanger is niet alleen handig om je sleutels bij elkaar te houden, maar het is ook een leuke accessoire voor aan je sleutelbos. Met een 3D geprinte sleutelhanger maak je het nog specialer. Bij Combiflex BV kun je een 3D sleutelhanger laten maken die helemaal aan jouw wensen voldoet. Maar hoe werkt het 3D printen van een sleutelhanger eigenlijk? En wat zijn de mogelijkheden?

Bekijk het product

Hoe werkt het 3D printen van een sleutelhanger?

Het 3D effect van onze sleutelhangers wordt gecreëerd dankzij een speciale techniek: doming. Met deze methode wordt er een bolvormige, transparante, laag epoxyhars over de sticker aangebracht. Tijdens het aanbrengen van deze laag maken wij gebruik van de laatste technieken waardoor er geen luchtbellen zullen luchtbellen. De laag zorgt vervolgens voor een 3D effect, bescherming tegen schade en een luxueuze uitstraling.

Doming is een milieuvriendelijke en geavanceerde methode die ervoor zorgt dat jouw producten er professioneel en opvallend uitzien. Bij Combiflex bieden wij de mogelijkheid om prachtige doming sleutelhangers te laten maken en bedrukken in diverse maten en vormen. Onze deskundige vakmensen staan garant voor de perfecte uitvoering van jouw ontwerp in de vorm van een hoogwaardige doming sticker.

Impressieafbeelding van 3D sleutelhangers

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij het 3D printen van een sleutelhanger zijn er ontzettend veel mogelijkheden doordat je zelf het ontwerp kunt bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelhanger in verschillende vormen en kleuren. Ook kun je ervoor kiezen om je eigen logo of tekst op de sleutelhanger te laten printen. Verder heb je de keuze uit verschillende materialen en kleuren. 

Waarom kiezen voor Combiflex?

Combiflex is gespecialiseerd in het 3D printen van producten, waaronder sleutelhangers. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we de perfecte sleutelhanger moeten maken. Naast de sleutelhangers kun je onder andere bij ons terecht voor 3D Domingstickers, Doming letters en 3D Bootletters.

Conclusie 

Een 3D sleutelhanger laten maken is een leuke manier om je sleutelbos te personaliseren. Bij Combiflex kun je terecht voor unieke sleutelhangers die helemaal aan jouw wensen voldoen. Dankzij de doming techniek krijgt de sleutelhanger een hoogwaardige uitstraling en zorgt de epoxylaag voor bescherming tegen beschadigingen. Verder kun je bij Combiflex alleen kiezen uit verschillende ontwerpen, maar ook uit verschillende materialen en kleuren. Hierdoor kun je de sleutelhanger helemaal aanpassen aan jouw smaak. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Speciaal 3d effect
Leverbaar in vrijwel alle vormen
Slijt- en krasvast
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief