Verlichte doosletters

Een bedrijfspand moet een indruk achterlaten bij mensen die er langs lopen. Het moet uitnodigen, vertrouwen wekken en laten zien dat er professionals achter het bedrijf zitten. Een platte, standaard sticker geeft helaas vaak het tegenovergestelde beeld.

Hierdoor is het belangrijk om te investeren in een premium uitstraling. Dit kan met verlichte doosletters.

Gratis offerte aanvragen

Wat zijn verlichte doosletters?

Doosletters zijn letters of een logo die uitsteken in 3D. Ze zijn een leuke manier om het gebouw van een bedrijf op te laten vallen. Bovendien kunnen ze verlicht worden en hierdoor valt het logo op in de avonduren. Hierdoor blijft het bedrijf zichtbaar, ook als het al gauw donker wordt, zoals in de winter.

Verlichte doosletters zijn voorzien van LED lampen, wat betekent dat ze niet al te veel energie verbruiken. LED lampen zijn energiezuinig en duurzaam, waardoor ze ook nog eens beter zijn voor het milieu. Bovendien zijn ze geschikt voor binnen- en buitengebruik en beschikbaar in alle kleuren.

RVM automotive doosletters

Ook aluminium doosletters zijn bij Combiflex B.V. te verkrijgen

Combiflex blinkt uit in reclamemateriaal en staat bekend om snelle leveringen en goede kwaliteit.Naast verlichte doosletters, zijn ook aluminium doosletters verkrijgbaar. Deze zijn onverlicht, maar net zo geschikt voor binnen en buiten en beschikbaar in alle kleuren.

Ontwerp op maat

Heb je specifieke wensen voor je bedrijfsreclame? Neem dan contact op met Combiflex. We helpen je graag met het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf. Op naar succesvolle reclame voor jouw bedrijf!

Investeer in verlichte doosletters en zie hoe jouw bedrijfspand een premium uitstraling krijgt en opvalt bij iedereen die langsloopt.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief