3D letter stickers

3D letter stickers, ook wel epoxy stickers of domingstickers genoemd, geven een vorm van premium uitstraling mee aan een voertuig of product. Met de 3D stickers kun je bijvoorbeeld het type aanduiden. Van een scooter tot een wasmachine. Allerlei objecten zijn te bestickeren middels doming 3D letter stickers.
DOMING 3D LETTERS BESTELLEN

Type voertuig

Deze stickers worden vaak gebruikt voor voertuigen. Scooters, auto's, watervoertuigen en losse motoren. Bij Combiflex zijn we erg goed in maatwerk. Waar de meest ingewikkelde doming letter combinaties voor veel bedrijven problematisch zijn, is dat bij Combiflex niet het geval. We zijn specialist in de creatie van speciale 3D stickers. Kwaliteit staat hierbij garant!

3D letter stickers doming voor Honda

 

Andere toepassingen

Ook voor overige toepassingen zijn de 3D letter stickers geschikt. Denk aan een vorige klant waarvoor wij doming stickers ontwerpen mochten die geplakt zouden worden op klimaatsystemen van Biddle. Het resultaat mag er zijn en de producten van Biddle kunnen nu goed herkend worden.

biddle 3d letter stickers doming

Makkelijk aan te brengen

De 3D letters zijn voorzien van een epoxy laag, waardoor er een 3D effect verkregen wordt. De letters worden geleverd op een backing en voorzien van applicatietape om de tekst direct op de goede plek te kunnen aanbrengen. En dat zonder fouten. Alles weten over domingstickers leest u hier.

3D letter stickers van Combiflex nodig?

Geen uitdaging staat ons in de weg. We creëeren graag naar jouw wens, zodat jouw uiting mag opvallen in de toekomst. Stel zelf een set van letters samen of neem contact op bij speciale wensen.

Samenstellen 3D sticker belettering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief