Bootstickers kopen bij Combiflex

Als marktleider in de productie van bootstickers begrijpt CombiFlex het belang van een duurzame en visueel aantrekkelijke uitstraling van uw boot. Of u nu een enkele boot bezit of een gehele vloot beheert, onze op maat gemaakte bootstickers bieden een perfecte oplossing.

BOOTLETTERS SAMENSTELLEN

Domingsticker impressie epoxylaag

 

Eisen aan een bootsticker

Voor uw bootnaam kunt u geen gebruik maken van een 'standaard' sticker. Het is belangrijk dat de stickers water, harde wind en zon kunnen weerstaan. De bijzondere epoxylaag van de stickers, die bestaat uit twee delen epoxyhars, zorgt ervoor dat de stickers niet verkleuren en lang meegaan. Zoals eerder vermeld zijn de bootstickers verkrijgbaar in ieder formaat, lettertype en elke kleur.

 

Moet de naam van een boot aan speciale regels voldoen?

Het kiezen van een bootnaam is een leuk proces. Gelukkig zitten er niet veel regels aan het kiezen van een naam. Wel is het zo dat de naam van een boot geen merknaam mag zijn. Merkeigenaren kunnen hier eventueel tegen optreden.

Verder is het natuurlijk altijd leuk om een persoonlijke touch te geven aan uw bootnaam en is het belangrijk dat deze goed zichtbaar is.

Ons Aanbod van bootstickers

 • Custom bootnaam stickers: Personaliseer uw vaartuig met de naam en thuishaven met duurzame, stijlvolle lettering die weerbestendig is.
 • Registratienummer stickers: Voldoe aan regelgeving met duidelijk leesbare en conform de voorschriften vervaardigde registratienummers.
 • Decoratieve striping en waterlijn stickers: Voeg een originele striping toe voor een esthetische touch of markeer de waterlijn met precisie.
 • Reclame en logo stickers: Vergroot de zichtbaarheid van uw merk met opvallende, op maat gemaakte logo stickers die op grote afstand herkenbaar zijn.

Producteigenschappen

 • Hoge duurzaamheid: Gemaakt om zware maritieme omstandigheden te weerstaan zoals zout water, UV-stralen en schurende wind.
 • Visuele aantrekkingskracht: Scherpe, heldere kleuren en nauwkeurige details die de esthetiek van uw vaartuig verhogen.
 • Eenvoudig aan te brengen: Elke set stickers wordt geleverd met een duidelijke handleiding voor zelfinstallatie.

Het aanbrengen van een bootsticker

Dit proces bestaat uit 6 stappen:

 1. Reinig de ondergrond van uw boot grondig met zeep en water.
 2. Bepalen van de gewenste positie.
 3. Vochtig maken ondergrond
 4. Opplakken
 5. Vastwrijven
 6. Applicatietape verwijderen en nawrijven
 7. Laat de sticker enkele dagen drogen voordat u de boot in gebruik neemt.

Bij vragen over het monteren van bootstickers, staan wij uiteraard klaar om deze te beantwoorden!

Impressie bootnaam met bootstickers

 

Tips voor het aanbrengen van bootstickers

 • Werk in een warme, droge omgeving.
 • Vermijd het plakken van stickers bij hoge temperaturen of direct zonlicht.
 • Als u een sticker moet verplaatsen, doe dit dan voordat het rugpapier is verwijderd.

CombiFlex: de producent voor een opvallende boodschap.

Bij CombiFlex garanderen wij dat uw producten geleverd worden in de hoogst haalbare kwaliteit en resolutie. Als je niet tevreden bent met het product, laat het ons weten en we gaan er meteen voor je mee aan de slag. Dat is de kwaliteitswaarborg van CombiFlex!

Contact opnemen Bootstickers samenstellen

Weerbestendig
Alle soorten en maten
Extra luxe uitstraling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief