Domed letters

Domed letters, ook wel 3D letters of reliëfletters genoemd, zijn een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een opvallende manier om hun merknaam of logo te presenteren. Deze letters worden gemaakt door een transparante, flexibele dome te gebruiken om een ​​bedrukte ondergrond te bedekken. Dit geeft de letters een unieke 3D-uitstraling en een hoogglanseffect, waardoor ze al in zeer diverse branches gebruikt worden.

domed letters - honda impressie

Begin direct met samenstellen

 

De voordelen van domed letters

Naast de unieke 3D-uitstraling en het hoogglanseffect hebben domed letters nog meer voordelen te bieden. De speciale epoxylaag zorgt er bijvoorbeeld voor dat de stickers beschermd blijven tegen weer en water. Hierdoor hebben domed letters een zeer lange levensduur, wat de stickers uitermate geschikt maakt voor het bestickeren van auto's en boten

 

Waarvoor kunt u domed letters gebruiken?

Onze domed letters zijn veelzijdig inzetbaar voor diverse producten. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een brede waaier van producten voorzien van onze domed letters. Zowel bedrijven als particulieren weten ons te vinden voor diverse projecten. Hieronder enkele voorbeelden waarvoor onze domed letters vaak gebruikt worden:

  • Belettering van scooters
  • Identificatie van producten
  • Bootnamen en registratieletters
  • Belettering in POS-systemen 

 

Domed letters op maat

Bij Combiflex kunt u domed letters op maat laten maken, aangepast aan uw specifieke wensen. We bieden een breed scala aan maten, vormen en kleuren aan zodat u precies kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf of product past. Of u nu op zoek bent naar domed letters voor binnen- of buitengebruik, met onze op maat gemaakte domed letters kunt u uw bedrijf of product op een unieke manier presenteren

Voor het aanvragen van uw unieke ontwerpen of voor advies op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons team opnemen. 

Neem contact op over de mogelijkheden

 

Alle soorten en maten
Extra luxe uitstraling
Speciaal 3d effect
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief