Weerbestendige stickers laten maken bij Combiflex

Stickers die weerbestendig zijn en tegelijkertijd ook nog eens over een goede plaklaag beschikken. Dan hebben we het al snel over doming stickers. Doming stickers zijn voorzien van een harslaag die weercondities weert. Regen, wind en zonneschijn.

Wil jij nou weerbestendige stickers laten maken voor jouw reclame uitingen? DEen taak voor de topsticker-makers van Combiflex B.V. Wist je dat wij gespecialiseerd zijn in het maken van doming stickers in onze eigen fabriek? Of je nu kleine of grote aantallen nodig hebt, wij leveren maatwerk voor jouw behoeften. Alles over doming stickers lees je hier!

Eigen doming stickers samenstellen

Waarom stickers die weerbestendig zijn?

Stickers die weerbestendig zijn, zijn een investering die volledig de moeite waard is. Jouw reclameuiting blijft een leven lang goed zichtbaar. Of heb je een eigen (buiten)product waarop het merk moet worden aangeduid? Dan is een doming sticker de perfecte oplossing. 

Doming stickers kom je vaker tegen dan je denkt. Veel automerken, elektrische apparaten zoals Brabantia, en premium merken zoals Yves Rocher, kiezen voor deze hoogwaardige stickers.

Hoe is een doming sticker opgebouwd?

Een doming sticker is een 'normale sticker' die wordt voorzien van een epoxy harslaag. Deze laag wordt over de normale sticker aangebracht in een bollende vorm. Dat betekent dat de harslaag aan de buitenranden langzaam dunner wordt en gelijk wordt met het uiteinde. 

Bij Combiflex gaan we nog een stap verder. We voorzien onze doming stickers van een sterke plaklaag, dankzij de harslaag, voor niet alleen weerbestendigheid maar ook topkwaliteit. 

 

Brabantia domingsticker

Brabantia doming sticker op een elektrisch apparaat - Voor een premium uitstraling

Doming laten stickers drukken voor jouw bedrijf?

Bij Combiflex hebben we als interne producent de kennis en ervaring om aan jouw wensen te voldoen. We hebben al vele doming stickers mogen produceren voor verschillende grote bedrijven. Ook jouw bedrijf kan worden voorzien van maatwerk doming stickers die weerbestendig zijn.
Hiermee vertegenwoordig je je bedrijf met stickers die duurzaam zijn én een professionele uitstraling hebben, waardoor jouw reclame optimaal wordt benadrukt.
Wil je andere weerbestendige stickers laten maken? Met eigen letters of vormen? Dat is bij ons ook mogelijk. 

Heb je vragen over doming stickers bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar!
Begin met samenstellen Vraag een offerte aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief