Weerbestendige stickers laten maken bij Combiflex

Stickers die weerbestendig zijn en tegelijkertijd ook nog eens over een goede plaklaag beschikken. Dan hebben we het al snel over doming stickers. Doming stickers zijn voorzien van een harslaag die weercondities weert. Regen, wind en zonneschijn.

Wil jij nou weerbestendige stickers laten maken voor jouw reclame uitingen? Dat klinkt als een klus voor de stickermakers van Combiflex! Wist je dat we gespecialiseerd zijn in het maken van doming stickers in onze eigen fabriek. Of je nu kleine of grote aantallen nodig hebt, wij leveren maatwerk voor jouw behoeften. Alles over doming stickers lees je hier!

Eigen weerbestendige stickers samenstellen

Stickers weerbestendig van Combiflex

Wat zijn weerbestendige stickers?

Weerbestendige stickers zijn stickers die bestand zijn tegen weersinvloeden, zoals regen, zonlicht en extreme temperaturen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en worden voorzien van een extra beschermlaag, ook wel laminaat genoemd. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de stickers hun kleur en helderheid behouden en niet vervagen of loslaten.

 

Waar worden weerbestendige stickers voor gebruikt?

Weerbestendige stickers zijn geschikt voor allerlei toepassingen buitenshuis. Ze worden vaak gebruikt voor:

  • Reclame: Weerbestendige stickers zijn ideaal voor het maken van reclameboodschappen. Ze kunnen worden geplakt op ramen, auto's, fietsen, enzovoort.
  • Informatie: Weerbestendige stickers kunnen worden gebruikt om informatie over te brengen, zoals openingstijden, adresgegevens of veiligheidsinstructies.
  • Decoratie: Weerbestendige stickers kunnen ook worden gebruikt om objecten te decoreren, zoals muren, vloeren of meubels.

Stickers die weerbestendig zijn, zijn een investering die volledig de moeite waard is. Jouw reclameuiting blijft een leven lang goed zichtbaar. Of heb je een eigen (buiten)product waarop het merk moet worden aangeduid? Dan is een doming sticker de perfecte oplossing. 

 

Welke soorten weerbestendige stickers zijn er?

Er zijn verschillende soorten weerbestendige stickers, waaronder:

  • Doming stickers: Doming stickers zijn stickers met een bolle vorm. De bolle vorm wordt gecreëerd door een extra harslaag die over de sticker wordt aangebracht. Doming stickers zijn zeer weerbestendig en hebben een luxe uitstraling.
  • UV-bestendige stickers: UV-bestendige stickers zijn stickers die zijn voorzien van een UV-filter. Dit filter beschermt de stickers tegen schadelijke UV-straling van de zon. UV-bestendige stickers zijn bestand tegen vervaging en verkleuring.
  • Slijtvaste stickers: Slijtvaste stickers zijn stickers die bestand zijn tegen slijtage. Deze stickers zijn vaak gemaakt van een dikkere vinylsoort of voorzien van een extra beschermlaag. Slijtvaste stickers zijn geschikt voor toepassingen waar de stickers veel worden gebruikt of waar ze worden blootgesteld aan slijtage, zoals op de vloer of op een auto.

 

Hoe is een doming sticker opgebouwd?

Een doming sticker is een 'normale sticker' die wordt voorzien van een epoxy harslaag. Deze laag wordt over de normale sticker aangebracht in een bollende vorm. Dat betekent dat de harslaag aan de buitenranden langzaam dunner wordt en gelijk wordt met het uiteinde. 

Bij Combiflex gaan we nog een stap verder. We geven onze waterbestendige doming stickers een krachtige plaklaag, mogelijk gemaakt door de harslaag, voor zowel weerbestendigheid als hoogwaardige kwaliteit.

 

Brabantia domingsticker

Brabantia doming sticker op een elektrisch apparaat - Voor een premium uitstraling

 

Doming laten stickers drukken voor jouw bedrijf?

Bij Combiflex hebben we als interne producent de kennis en ervaring om aan jouw wensen te voldoen. We hebben al vele doming stickers mogen produceren voor verschillende grote bedrijven. Ook jouw bedrijf kan worden voorzien van maatwerk doming stickers die weerbestendig zijn.


Met deze stickers vertegenwoordig je jouw bedrijf op een duurzame manier en geef je het een professionele uitstraling. Zo komt jouw reclame optimaal tot zijn recht. Wil je een eigen ontwerp aanleveren? Ook dat is bij ons mogelijk. 

Heb je vragen over doming stickers bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar!
Begin met samenstellen Vraag een offerte aan

Eigen ontwerp
Zeer scherpe levertijd
Weerbestendig
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief